Nieuwsbrief


Contact

Van der Heijdenlaan 37
3705 ED Zeist
Tel: 030 69 10 110
E-mail ons


MTB weekend

No Limit Cycling gaat weer MTB weekenden organiseren. We trappen af op 27 oktober en gaan dan naar het grote natuurgebied Ardennen-Eifel, vlakbij Monschau. Wij verblijven in mooi chalet en op deze plek gaat het hart van elke mountainbiker sneller kloppen, of je nu een downhiller, toer- of crosscountryrijder bent; de bossen, dalen en bergen van de Eifel is een ideale speeltuin voor iedereen met een liefde voor het mountainbike. Onder begeleiding van Arjan Vogel verkent u de bossen van Monschau. Arjan heeft jarenlang wedstrijdervaring en zult u de kleine kneepjes leren van het Mountainbiken. Remmen, behendigheid en op de juiste momenten schakelen zullen uw techniek verbeteren. 

Voor wie?
Voor de ervaren mountainbiker met veel ervaring die een nieuw gebied wilt leren kennen maar ook voor de beginnende biker die voor het eerst het ruige buitenland wilt verkennen.

Wanneer?
27 oktober – 29 oktober 2017 (vrijheid om tot maandagochtend te verblijven.

Dag indeling.
Aankomst op vrijdagavond. Ontvangst met een downhill burger en een lekker drankje.

Kosten.
€ 295,00 voor het gehele weekend, inclusief verblijf 2 nachten (3 nachten mogelijk) ontbijt, lunchpakket, diner. Sportvoeding, Goodiebag. Exclusief drankjes. 

Video / Foto reportage

Tijdens het weekend zal er een video / fotoreportage worden gemaakt. Deze reportage zal verpakt worden in een compilatie van het weekend. Kosten voor deze video € 17,50
 

Inschrijven.
Stuur een mail naar sales@nolimitcycling.nl maximaal 10 deelnemers dus wees er snel bij.